.theme_title, .theme_title_b {background-position: 50% 50%; background-image: url(www.yoursite.com/image.jpg)}
Kwaliteit begint al bij de keuze van het juiste hout. En iedere stap daarna bepaalt de kwaliteit van het eindresultaat. Maar alleen de juiste machines, goed gereedschap, scherpe beitels, en goede materialen zijn niets zonder de kennis en ervaring om er iets moois mee te maken. Goede kwaliteit is vooral hoe de juiste middelen te gebruiken.
KVT en Politiekeurmerk
Inbraakveiligheid is natuurlijk een belangrijk punt. Daarom wij werken volgens de richtlijnen van het KVT (Keuringsvoorschrift voor Timmerwerken). En al onze ramen en deuren worden daar waar mogelijk volgens de norm van het PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) uitgevoerd. Dit in zowel de moderne als de ambachtelijke uitvoering.
Duurzaam hout
We gebruiken uitsluitend door onszelf geselecteerd hardhout van een hoge duurzaamheidsklasse en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Hoofdzakelijk gebruiken wij Meranti of Merbau. Maar ook Mahoni, Eiken, Grenen, Red Cedar en andere houtsoorten behoren tot de mogelijkheden.
Om verantwoord bosbeheer te garanderen is ons hout zoveel mogelijk voorzien van het PEFC, Keurhout Legal, of het MTCC keurmerk.